[ Spa | Relaxbaden BV ]

RELAXBADEN BV is gevestigd aan de Kanaalstraat 24 te Oss.
Wij zijn reeds enkele jaren actief met import, productie en verkoop van producten gerelateerd aan de categorieën Wellness, Home & Garden.

Wij geven op vrijwel ons gehele aanbod een laagste prijsgarantie af, vergezeld gaand met degelijke kwaliteit, betrouwbare service, complete informatievoorziening, objectieve advisering, snelle levertijden en last but not least: oprechte klantvriendelijkheid! Wij importeren onze producten grotendeels zelf en deels produceren wij in eigen beheer, waardoor vaak ook maatwerk mogelijk is.

Al onze 15 medewerkers hebben een gedegen interne producttraining gehad. Wellness- en tuinartikelen zijn al tijden een grote trend. U bent bij RELAXBADEN BV aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een infrarood cabine voor in huis, of in een tuinhuis (buitensauna), Spabad (ook wel Jacuzzi genoemd) of whirlpool in de badkamer, stoomcabine, massagestoel, barbecue of bijvoorbeeld zelfs kunstgras. Alles in het teken van maximaal genieten van gemak en ontspanning!!!!

RELAXBADEN BV is een van de grootste aanbieders van Nederland in onze soort. De speerpunt is voor ons te allen tijden de focus op de functionele kwaliteit van onze producten welke wij dan ook uitvoerig testen en en optimaliseren.......

Oss | Tel: +31 412 690 095 | GA NAAR SITE info@relaxbaden.nl