[ Zwembaden | Aquasfeer ]

Aquasfeer, gevestigd aan de Pearl S. Buckstraat 4 te St.-Oedenrode, is gespecialiseerd in de aanleg van bouwkundige privé zwembaden, hottubs en sauna's.

Ook wanneer u de bouw van het zwembad in de tuin zelf wilt uitvoeren bent u bij AQUASFEER aan het juiste adres. D.m.v. visuele, schriftelijke en persoonlijke begeleiding staan wij u met raad en daad bij.
Onze unieke combinatie van A-merken voor sauna, zwembad en hottub, gedegen advies voor bouw, aanleg en onderhoud en ruime keuze uit verschillende modellen en materialen zoals bijvoorbeeld polyester voor het zwembad maken AQUASFEER de tuinluxe specialist bij uitstek!

Oprichters Jos van Uden en Jorg van Houtum staan samen met een team van specialisten voor u klaar om uw dromen te verwezenlijken. Naast ons assortiment zwembaden biedt AQUASFEER u een ruim assortiment aan hottubs en sauna's.
Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze mogelijkheden op het gebied van zelfbouw zwembaden, polyester zwembaden, stalen zwembaden, betonnen zwembaden en houten zwembaden. Maar ook voor zaken als desinfectie, overkapping, verwarming, tuinmeubelen en tuinluxe bieden we op deze website een schat aan informatie...

St-Oedenrode | Tel: 0031 342462607 | GA NAAR SITE info@langerzwemmen.com